Facebook

Kollégiumi Honlap

Együttműködő partnereink

A Nemzeti Örökség Intézetének emlékezetpedagógiai partnerintézménye

Miskolci Rendvédelmi Technikum

A tavalyi tanévben megrendeztük a női karriernapot intézményünkben, melynek fókuszában a rendészeti pálya állt. Ennek mintájára idén a férfi karriernap következett. Széll Gábor önvédelmet oktató szakemberünk a nap ötletgazdája, aki második alkalommal is oroszlánrészt vállalt a szervezésben. Ez a rendezvény 2024. február 27-én valósult meg első órában, amin az iskolánkban tanuló összes fiú diák részt vett.

Három rendészeti területen dolgozó tapasztalt szakember mesélt a munkájáról, elhivatottságáról. Mosolygó Csaba r. alezredes, a Hajdú Bihar Vármegyei Rendőrfőkapitányság Közrendvédelmi Osztály vezetője, Budai Katalin törzszászlós, a Derecskei Rendőrőrs bűnügyi nyomozója és Szilágyi László zászlós, aki Hajdú Bihar Vármegyében a toborzást segíti. A tanulók érdeklődéssel hallgatták a rendőrség szerteágazó munkájáról szóló beszámolókat, majd rajtuk volt a sor, kérdéseket tehettek fel. A végzős és a 11. évfolyamos diákok bátrabbak voltak és ki is használták ezt az alkalmat. Az egy tanórányi idő hamar elszaladt, de azért arra is maradt idő, hogy a tanulók személyesen is odamenjenek vendégeinkhez és beszélgethessenek velük.

Bízunk benne, hogy a résztvevők a rendészeti pályát választják.

Köszönjük szépen a meghívott szakemberek és Széll Gábor tanár úr munkáját, valamint azt is, hogy a Derecske Városi Művelődési Központ ismét otthont adott rendezvényünknek.

 Nagy Mária

főigazgató-helyettes

Fenntartói adatok

Tankerületi Központ Igazgató: Majosi Pálma

 

Webcím:

http://kk.gov.hu/berettyoujfalu

Elérhetőségek:

4100 Berettyóújfalu, Dózsa György utca 17-19.

Telefonszám:

+ 36-54-795-261

Email:

berettyoujfalu@kk.gov.hu